Maurits von Martels verlaat teleurgesteld de politiek na lage positie op kieslijst CDA

DALFSEN – Dalfsenaar Maurits von Martels gaat de landelijke politiek verlaten. Op de kieslijst van het CDA kreeg Von Martels de 39e plek. Volgens RTV Oost  is de politicus teleurgesteld en mist hij waardering voor het werk van de afgelopen jaren.

Von Martels werd in 2017 met ruim 21.500 voorkeursstemmen gekozen tot volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer.

2 REACTIES

    • Wat een onzin. Von Martels heeft op zijn portefeuilles gewoon spreektijd gekregen en gepakt in de tweede kamer. Is als volksvertegenwoordiger dus gehoord en gezien binnen en buiten de tweede kamer. Spijtig dat hij op een onverkiesbare plaats stond. Hij zal gemist worden als stem van het oosten in Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.