Ludieke livestream radiozender 3FM van spoorwegovergang in Laag Zuthem

LAAG ZUTHEM – Op YouTube is de spoorwegovergang in Laag Zuthem een ware hit. Het YouTube-kanaal ‘Spoorwegovergangen Nederland’ filmt -zoals de naam al doet vermoeden- diverse spoorwegovergangen in Nederland. De spoorwegovergang in Laag Zuthem slaat goed aan bij de liefhebbers: de video is ruim 100 miljoen keer bekeken!

Deze opvallende cijfers hebben ook radio-dj’s Eva Koreman, Frank van der Lende en nieuwslezer Biem Buijs doen verbazen. Ze gingen een weddenschap aan: als de video 100 miljoen views zou krijgen, zou er een speciale livestream komen over de spoorwegovergang in Laag Zuthem. Vandaag was het zover!

Bekijk de livestream hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.