Home / Sallandcentraal / Lezing Marinus van den Berg over gevolgen corona

Lezing Marinus van den Berg over gevolgen corona

WIJHE – Marinus van den Berg, pastor en oud inwoner van Wijhe, verzorgt op donderdag 15 oktober een lezing in de Nicolaaskerk in Wijhe. Hij gaat die avond dieper in op de gevolgen van het coronavirus. Voor patiënten, de maatschappij en de kerk.

Van den Berg werkte als pastor vier maanden met mensen die als gevolg van het coronavirus in coma hebben gelegen en daarna moesten revalideren. Daarover heeft hij een boekje geschreven: ‘Stap voor stap opnieuw leren leven na corona’. Daarover zegt hij: “Corona raakt ons allemaal, maar allemaal anders. Het virus maakt ons moe en niet alleen patiënten. Corona raakt aan vertrouwen en aan samen kerk willen zijn.”

Van den Berg laat daarnaast ook gedichten horen. De organisatie is in handen van de Rooms Katholieke parochie Engelbert, Wijhe/Boerhaar en de Protestantse gemeente Wijhe. Aanvang is om 19.30 uur. Het programma duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Graag aanmelden bij de scriba van de Protestantse gemeente Wijhe, Johanna Boverhuis: pgwijhe8@pgwijhe.nl. De lezing is ook digitaal te bekijken op www.kerkdienstgemist.nl.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.