Lemele nog zonder puntverlies na krappe zege op Daarle

LEMELE – Sportclub Lemele lijkt een abonnement te hebben afgesloten op zeges met de eindstand 3-0. Gaat lekker daar op Zandeinde. Wind in de rug. Of, zo ze dat tegenwoordig noemen, de ploeg zit in een flow.

Met Daarle op bezoek lijkt op voorhand de droom nog een week voort te duren. De gasten hebben nog geen kleur op de wangen en zijn met DRC ’12 de enige twee clubs die nog niet van de hatelijke nul af zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat Daarle op Zandeinde het eerste punt, laat staan drie vergaard. Maar in het huwelijk en in de voetbalsport laat niets zich voorspellen. Een 1 op het denkbeeldige totoformulier. Het karwei moet geklaard worden op het jofele kunstmatje van sportclub Lemele, echter zonder de steun van het hondstrouwe thuispubliek.

Trainer Mats Timmerman keek na negentig minuten en een beetje tevreden terug op de match. Geen 3-0 dit keer, maar 1-0. “Toch een compliment aan de ploeg. Het was kil en praktisch zonder publiek. Geen entourage en toch winnen. We waren deze keer wat slordig in de afwerking, maar hebben heel, heel weinig weggegeven. Jelmer Kleinjan zorgde al vroeg in de wedstrijd voor 1-0. We lieten verschillende kansen op 2-0 liggen en dan blijft het toch uitkijken. Er hoeft maar een balletje verkeerd te vallen en het staat gelijk. Maar we bleven gedisciplineerd verdedigen.”

Een krappe zege voor de Zandeinde, met als opvallend detail dat doelman Ruan Weelink voor de vierde keer in successie de trieste gang naar het net bespaard is gebleven.

Zaterdag speelt sportclub Lemele uit. Op sportcomplex de Riet in Almelo is DRC ’12 om half drie de te kloppen ploeg.

Stand 4F: Lemele 4-12, Achilles ’12 3-9, Juventa ’12 4-9, SVV ’56 3-7, MVV ’69 3-6, ATC ’65 4-6, Tubantia 4-4, Daarlerveen 2-3, Heracles 4-3 (8-13), BZSV de Blauwwitters 4-3 (5-24), OVC ’21 4-2, DRC ’12 2-0 en Daarle 3-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.