Home / Sallandcentraal / Leden EHBO Luttenberg-Mariënheem gehuldigd

Leden EHBO Luttenberg-Mariënheem gehuldigd

LUTTENBERG/MARIËNHEEM – De EHBO-vereniging Luttenberg-Mariënheem heeft tijdens haar recentelijk gehouden jaarvergadering verschillende leden gehuldigd. Samen zijn zij goed voor 246 jaar aan EHBO-ervaring.

Het gaat om Antoon Alferink en Antoon Holtmaat, allebei 50 jaar lid lid; Ietje Scholten, 48 jaar kaderinstructrice; José Kruiper, 30 jaar lid en Margot Veldkamp en Cris Freriks, allebei 10 jaar lid. Ans Dijkman, 23 jaar bestuurslid; Wim Jalink, 15 jaar bestuurslid en Jolyse Kogelman, tien jaar lid, staan niet op de foto.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.