Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 25 oktober zijn de winkels in het centrum van Raalte weer geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Er is op deze koopzondag een etalagespeurtocht uitgezet. In diverse winkeletalages in het centrum zijn letters verstopt. Al deze letters vormen samen een slagzin. Het deelnameformulier voor de etalagespeurtocht is vanaf zaterdag te vinden op staging2.winkeleninraalte.nl. of af te halen bij Schulten Lederwaren. Ingevulde formulieren (met de slagzin) kunnen dan tot zondag 17.00 uur worden ingeleverd bij Schulten Lederwaren. Onder alle ingeleverde formulieren verloot het ROV tien ROV-cadeaubonnen ter waarde van 20 euro. Die kunnen worden gebruikt bij alle ROV leden.

5 REACTIES

 1. Koopzondag???

  Ik gun iedereen z’n nering maar
  hoe verstandig is dit in deze Coronatijd?
  Grote kans dat er op zondag complete gezinnen
  naar het centrum trekken.
  Hoe valt dit te rijmen met de oproep op 15 oktober j.l. van onze burgemeester op facebook om o.a. drukte te vermijden?

 2. Waar goed zeg van de gemeente om de middenstand zo te ondersteunen in deze tijd. Prima actie, dat er maar meer mogen volgen.
  Zolang er maar geen grote groepen mensen samen komen (zoals al die 60 plussers doen). Hartstikke leuk om met je gezin naar het dorp te gaan, immers met je (complete) gezin mag je bij elkaar komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.