Kinderen van basisschool De Sprankel kijken digitaal binnen bij varkenshouderij

LEMELERVELD – Op dierendag staan mensen wereldwijd stil bij het recht van dieren om goed verzorgd te worden. Ook de educatieboerderij van de familie Noordman besteedt aandacht aan deze dag.

Annemarie Noordman gaat op maandag 5 oktober langs bij basisschool De Sprankel in Lemelerveld. Ze geeft daar les over de varkenshouderij. De familie Noordman heeft een varkenshouderij en educatieboerderij in Lemelerveld.

Normaal gesproken ontvangt de familie Noordman het hele jaar door leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Dit jaar moeten de kinderen het vanwege corona doen met filmbeelden op het digibord in de klas. Annemarie geeft de leerlingen een digitaal inkijkje in de varkensstal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.