Kevelaerlof in Kruisverheffing

RAALTE – Op zondag 4 oktober vindt het jaarlijkse Kevelaerlof plaats in de basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. Door het coronavirus is de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer helaas niet doorgegaan. Wel heeft pastoor Cornelissen samen met broedermeesters Ben Lokate en Freddy Hondeveld op 5 september, de dag dat de bedevaart gehouden zou worden, een bezoek gebracht aan Kevelaer. Daar heeft Cornelissen de bedevaartkaars gezegend en ontstoken. Na de viering is de kaars plechtig naar de Genadekapel gedragen, waar vervolgens werd gebeden voor de vele intenties vanuit Salland. Aansluitend heeft de kaars een plek gekregen in de Kaarsenkapel. Zo was Salland dit jaar toch nog even in Kevelaer. Het Kevelaerlof begint om 19.00 uur. Graag wel aanmelding vooraf via staging2.meevieren.nl (kijk bij Raalte – parochie H. Kruis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.