Kelder slaapkamers en woninginrichting wel door in Raalte

RAALTE – Kelder slaapkamers en woninginrichting Raalte gaat door op vertrouwde voet. Voor de vestiging in Nijverdal is het faillissement aangevraagd, maar het team van de winkel in Raalte benadrukt dat dat niet geldt voor de zaak in Raalte. “In diverse media heeft gestaan dat de winkel van Kelder Slaapkamers en Woninginrichting in Raalte betrokken zou zijn bij het aangevraagde faillissement van Kelder Slaapkamers en Woninginrichting Nijverdal. Dit is zeer zeker niet het geval!” De winkel in Raalte wordt gerund door Matthew Kelder en zijn vrouw. De winkel in Nijverdal was van de vader van Matthew en hij moet het vanwege gezondheidsredenen rustiger aan gaan doen. “Dit is dan ook de aanleiding om te stoppen met de winkel in Nijverdal. Graag had hij het anders gezien en geen faillissement aangevraagd, maar de verhuurder bood hem geen andere mogelijkheid, vandaar dat voor het bedrijf in Nijverdal toch deze weg moest worden bewandeld.” Matthew heeft de personeelsleden van de zaak in Nijverdal overgenomen voor zijn winkel in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.