Inloopspreekuur OV-ambassadeurs in bibliotheek Olst

REGIO – Op vrijdag 23 oktober is er weer een inloopspreekuur in de bieb in Olst voor 55-plussers die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer. De OV-ambassadeurs staan klaar om vragen te beantwoorden over reizen met trein en bus.

Denk aan meer informatie over het aanvragen van een OV-chipkaart, de 40% korting voor samen reizen, passende abonnementen en de coronamaatregelen. Het inloopspreekuur duurt van 14.00 tot 15.30 uur. In verband met corona toch liever thuisblijven, maar wel vragen? Bel dan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur naar 038-3037010.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.