Home / Sallandcentraal / Infobijeenkomsten bij Bloei in teken van familieopstellingen

Infobijeenkomsten bij Bloei in teken van familieopstellingen

MARIËNHEEM – Annette Jansen Holleboom biedt de komende weken diverse informatiebijeenkomsten aan over familieopstellingen. Die vinden plaats in haar praktijk Bloei in Mariënheem. Aan belangstellenden wordt de gelegenheid geboden om nader kennis te maken met deze manier van werken.

Tijdens de Familieopstellingen wordt dieper ingegaan wordt op persoonlijke vraagstukken of problemen. “De basis van je leven wordt immers gevormd door de familie waarbinnen je geboren bent: je ouders, grootouders, broers, zussen, ooms en tantes”, vertelt Annette. “Al deze mensen hebben hun stempel gedrukt op jou. Zo kunnen gebeurtenissen van decennia terug nu nog in een familiesysteem doorwerken, vaak volledig onbewust.”

De geplande datums hiervoor zijn: woensdag 21 oktober (19.30-21.00 uur), zaterdag 24 oktober (10.30-12.00 uur en 14.00-15.30 uur), woensdag 28 oktober (19.30-21.00 uur) en zaterdag 31 oktober (10.30-12.00 uur en 14.00-15.30 uur). Per keer is er plaats voor vier belangstellenden. De coronaregels worden in acht genomen. Opgave (vóór 20 oktober) via: bloeipraktijk@gmail.com. De deelnamekosten bedragen 10 euro.

Nadere informatie op www.bloei-kindercoaching.nl of via 06-12114610.15

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.