Iesselzotten zamelen oud papier in

OLST – Vrijwilligers van carnavalsvereniging Iesselzotten zamelen op zaterdag 31 oktober weer oud papier in in het buitengebied van Olst. Vanaf 9.00 uur maken zij een ronde langs de Rijksstraatweg (onderaan de dijk N337 richting Den Nul); Jan Schamhartstraat (buiten de bebouwde kom); Oude Allee; Randerstraat; Boekhorsterstraat; Diepenveenseweg (vanaf de Randerstraat tot de Lange Dijk); Kleistraat; Kotterikstraat; Bruinsweg; Dingshofweg; Steunenbergerweg; Tichelstraat en Fortmonderweg. De andere komende inzamelingen staan gepland op de eerste zaterdag van januari 2021 en de laatste zaterdagen van februari, april, juni, oktober en december. Bovendien kan men elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur oud papier kwijt bij de container van de Olster Harmonie bij DéGé aan de Meente in Olst. Voor meer informatie in verband met de corona-maatregelen zie staging2.deolsterharmonie.nl/oud-papier-en-karton/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.