Herman en Riek Vloedgraven 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Riek Vloedgraven-Gerritsen uit Raalte vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. Wethouder/locoburgemeester Wout Wagenmans kwam even op de koffie.

Herman Vloedgraven (van de Keephouwer) kwam uit Mariënheem en Riek Gerritsen uit Nieuw Heeten. De twee kwamen elkaar tegen bij een dansavond in het parochiehuis in Mariënheem. Twee jaar later trouwden ze op 19 juli voor de wet en een paar jaar maanden later op 13 oktober voor de kerk. Ze woonden eerst op de vlakte in het buitengebied van Raalte. Doordat Raalte steeds verder uitbreidde met woningen richting het Westdorp en later Raalte Zuid, kwamen ze vanzelf, zonder te verhuizen, in de nieuwbouw van Raalte Zuid te wonen. Ze kregen drie kinderen die allen in Raalte bleven wonen. Inmiddels zijn er ook negen kleinkinderen bij gekomen. Herman werkte bij Lupack en Riek zorgde voor het huishouden. Daarnaast heeft ze heel wat kilometers naaigaren gebruikt bij het zelf naaien van kleding voor haar gezin en anderen. Verder stonden ze altijd klaar voor familie, vrienden en bekenden. Ook zijn ze altijd gastvrij en staat de koffie voor iedereen klaar. Momenteel genieten ze vooral van de kippen, de paarden, het tuinieren, de groentetuin en kaarten met familie en vrienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.