Herdenkingspakket in kader van Wereldlichtjesdag

RAALTE – De organisatie van Wereldlichtjesdag Raalte heeft vanwege de huidige omstandigheden besloten om op Wereldlichtjesdag, zondag 13 december, geen bijeenkomst te organiseren. Daarvoor in de plaats biedt de organisatie een ‘herdenk je thuis met ons mee?-pakketje’ aan.

Wereldwijd worden die dag op hetzelfde moment, om 19.00 uur, kaarsen aangestoken voor overleden kinderen. “Juist in deze tijden willen we de symboliek van Wereldlichtjesdag, een lint van licht rond de aarde, niet verbreken en is het belangrijk om samen, weliswaar op afstand, stil te staan bij het kind dat je zo vreselijk mist. Daarom bieden we de mogelijkheid om een klein pakketje te bestellen om thuis ‘samen’ met ons te herdenken. Het pakket biedt troost, lieve woorden en een gepersonaliseerd houten windlichtje dat je zelf in elkaar kunt zetten”, aldus Marion Korenromp, namens de organisatie die bestaat uit een aantal ouders uit de regio Raalte met een gedeeld gemis.

Diverse lokale bedrijven en organisaties ondersteunen het initiatief. Het pakket is tot 14 november te bestellen via staging2.wereldlichtjesdag.nl/raalte en kost 7,50 euro, exclusief verzendkosten. Het pakketje wordt kosteloos bezorgd in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Voor meer informatie zie Facebook (Wereldlichtjesdag Raalte), kijk op staging2.wereldlichtjesdag.nl/raalte of mail naar wereldlichtjesdagraalte@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.