Griezelen in de herfstvakantie

WIJHE – Party & Pannenkoeken restaurant Lokate in Wijhe heeft besloten om de spooktocht, die jaarlijks wordt gehouden als onderdeel van Hallowieje toch door te laten gaan. Iedereen kan op zaterdag 17 oktober starten bij het restaurant. Wel is de deelnamecapaciteit beperkt; nog niet de helft van het aantal deelnemers van vorig jaar kan meedoen.

“We willen er een gezellige, maar bovenal veilige tocht van maken”, vertelt Peter Lokate. “De spoken, geesten en andere posten hebben er weer heel veel zin. Alles wordt dan ook uit de kast gehaald om er zo mooi en eng mogelijk uit te zien!”

De spooktocht kent een maandenlange voorbereiding. Achter de schermen zijn Lokate, Halderween, beroepsacteurs en vrijwilligersgroepen druk bezig geweest het programma voor te bereiden. “We hopen zo dat corona geen roet in het eten gooit alle voorbereidingen helemaal voor niks zijn geweest, we moeten er niet aan denken! Uiteraard krijgt iedereen dan gewoon zijn geld terug! Maar we blijven optimistisch”, vertellen Peter Lokate en Peter van Dartel.

Kaarten zijn te koop bij Lokate aan de Handelsweg 15 en bij Primera Schippers aan de Langstraat 43. Op = Op. Het restaurant is de hele herfstvakantie geopend en staat dan in het teken van Hallowieje. Op de woensdagmiddag 14 oktober is er van 15.00 tot 18.00 uur bovendien een knutselmiddag voor de basisschooljeugd.

De achtste Hallowieje wordt een sobere versie van wat een groots evenement had moeten zijn. Het grootste gedeelte van het programma is gewist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.