Gotink Catering gaat voor de lekkerste maaltijd aan huis

(Advertorial)

DEVENTER – Het familiebedrijf Gotink Catering levert al 35 jaar warme maaltijden aan huis, maar ziet er nu vooral een uitdaging in de lekkerste maaltijden te leveren. De concurrentie op de markt is moordend, maar toch groeit het aantal maaltijden bij Gotink.

“Kwaliteit wint altijd”, zegt directeur Bert Gotink. “En de koks van het bedrijf maken deze passie waar. Want de meeste liefde in de pan krijg je door gerechten te koken waar je 100 procent in gelooft en omdat de koks zelf inspraak hebben in wat er geserveerd wordt, koken zij eten waar je het water van in de mond loopt.”

Geregeld brengen de drie koks ook weer vernieuwing op de menukaart. “Laatst hadden we eendenbout met zuurkool op het menu staan, heerlijk, maar ik zou zelf nooit deze combinatie bedacht hebben”, zegt zoon Roy. “Maar het brengt wel lekkere verrassingen met zich mee, precies wat het bedrijf nodig had.” Enkele andere grepen zijn een wild zwijn hamburger en kip madras, maar er wordt natuurlijk ook gewoon hachee met rode kool en puree geserveerd.

Sinds enkele jaren maakt het bedrijf een serieuze professionaliseringsslag mee. “Proberen alles tot in de puntjes voor elkaar te hebben zorgt ervoor dat ook grotere bedrijven je serieus nemen”, zegt Bert hierover. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf een samenwerking met Carinova (servicepakket) en Zorgsaam. Leden van deze organisaties kunnen korting krijgen op de maaltijden. Daarnaast bestellen diverse verzorgingstehuizen dagelijks warme maaltijden. Maar niet alleen ouderen eten van Gotink Catering, ook grote bedrijven als Wasco, Koninklijke Oosterberg en Drukwerkdeal nemen dagelijks tientallen maaltijden af. “Vooral door smakelijk en afwisselend te koken zijn deze bedrijven al jaren klant”, zegt Roy

Genieten

Volgens de familie Gotink is het zeker hard werken. “Standaard werken we zes dagen per week en om de week zelfs zeven dagen”, vertellen Bert en Roy. “Maar je doet het wel ergens voor”, zegt Bert. “Toen we voor het eerst bij een van de verzorgingstehuizen kwamen, kregen de mensen tranen in de ogen… Want er zaten ballen in de soep. Mensen laten genieten, dat is waar je het uiteindelijk voor doet.”

Gotink Catering heeft momenteel een actie om drie maaltijden voor 10 euro te proeven. Informatie via info@gotink.nl, tel: 0570-626606 of via staging2.gotink.nl/aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.