Gezamenlijke collecte van drie goede doelen

REGIO – Van 12 tot en met 24 oktober houden ReumaNederland, Longfonds en de Hartstichting een unieke collecte. Door corona konden de collectes van de drie goede doelen in het voorjaar niet doorgaan.

In de herfstvakantie worden de bussen daarom eenmalig gebundeld en lopen duizenden vrijwilligers van ReumaNederland, Longfonds en de Hartstichting samen één collecte. Gevers kunnen contant geld in de collectebus doen of de QR-code op de bus scannen.

Ook is het mogelijk om een donatie te doen op staging2.inhaalcollecte.nl. Veilig collecteren op 1,5 meter afstand blijft tijdens de gezamenlijke collecte het uitgangspunt. De totale opbrengst van de inhaalcollecte wordt onder de drie deelnemende goede doelen verdeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.