Home / Algemeen / Geen speelgoedbeurs in Holten vanwege coronamaatregelen

Geen speelgoedbeurs in Holten vanwege coronamaatregelen

HOLTEN – Ieder jaar organiseert een vrijwillige werkgroep onder de vlag van ViaVie Welzijn een speelgoedbeurs. Een mooie gelegenheid om overtollig speelgoed kwijt te raken en alvast in te slaan voor de feestdagen. Dit jaar heeft de organisatie besloten om de speelgoedbeurs niet door te laten gaan.

Er waren ideeën om de speelgoedbeurs met strikte coronaregels door te laten gaan, maar de werkgroep vond het toch verstandig om deze editie niet door te laten gaan. Volgend jaar hoopt de werkgroep weer een beurs te kunnen organiseren.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.