Geen intocht Wijhe, wel alternatief Sintprogramma

WIJHE – De Sinterklaasintocht in Wijhe gaat dit jaar in verband met het coronavirus niet door. Wel werkt ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe aan een alternatief programma. Onder de naam Sinterklaasintocht Wijhe is een Facebookpagina gemaakt. Daarop kunnen de kinderen de Sint aan de hand van foto’s en filmpjes volgen als hij met zijn gevolg in Wijhe is. Ook komt er weer een kleurwedstrijd. De kleurplaten worden op de scholen uitgedeeld. De kinderen kunnen daarop ook hun grootste wensen kwijt. De organisatie probeert diverse wensjes ook daadwerkelijk in vervulling te laten gaan. Voor alle Wijhese kinderen die op het speciaal onderwijs zitten, is het natuurlijk ook mogelijk om dezelfde kleurplaat te krijgen. Neem hiervoor contact op met José Mentink via tel. 0570-522700. Verder roept Gastvrij Wijhe op om uiterlijk 6 november achter elk raam een Sint of Piet te plaatsen, zodat de kinderen er een speurtocht aan kunnen koppelen. Aanmelden kan te zijner tijd via de Facebook-pagina met foto en adres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.