Geen Diepe Hel Holterbergloop

NIJVERDAL – De Diepe Hel Holterbergloop, die gepland was op zondag 25 oktober, gaat niet door. De hardloopwedstrijd, die dit jaar voor de 33-ste keer zou worden gehouden, is afgelast vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus. Stichting Diepe Hel Holterbergloop, organisator van het evenement, betreurt het besluit enorm. De organisatie was afgelopen maanden positief gestemd en had een heel coronaplan klaarliggen. Voorzitter Hans Stokvis: “Met pijn in het hart hebben we dit besluit genomen. Voor alle betrokkenen is het een grote teleurstelling. Op dit moment vinden we het onverantwoord om over minder dan drie weken een evenement met ruim tweeduizend deelnemers en tientallen vrijwilligers te laten plaatsvinden. We hebben de gezamenlijke verantwoordelijkheid om dit virus onder controle te krijgen. Dit is daarom de enige verantwoorde beslissing op dit moment. Wij hopen op ieders steun en begrip.” Het besluit is genomen naar aanleiding van de overheidsmaatregelen en na intensief overleg met diverse instanties waaronder de gemeente Hellendoorn en de Veiligheidsregio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.