FC Seumpie pakt alle zaalvoetbalprijzen

RAALTE – Het Raalter zaalvoetbalteam FC Seumpie heeft het afgelopen seizoen (2019-2020) qua prijzen een hattrick gescoord. Het team won zowel de zaalvoetbalcompetitie, de TijenraanTrofee en de Supercup.

Het team won de zaalvoetbalcompetitie met 48 punten, oftewel zestien overwinningen (van de in totaal achttien wedstrijden die het team had gespeeld). Tweede werd Youngboys met ook 48 punten, maar met twintig wedstrijden gespeeld en een lager doelsaldo. Vorige week maandag, net voor de lockdown, won FC Seumpie de bekerfinale van Youngboys. De wedstrijd om de Supercup (tussen de winnaar van de competitie en die van de beker) hoefde dus niet meer gespeeld te worden. Ook die trofee ging naar FC Seumpie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.