Home / Sallandcentraal / FC Seumpie pakt alle zaalvoetbalprijzen

FC Seumpie pakt alle zaalvoetbalprijzen

RAALTE – Het Raalter zaalvoetbalteam FC Seumpie heeft het afgelopen seizoen (2019-2020) qua prijzen een hattrick gescoord. Het team won zowel de zaalvoetbalcompetitie, de TijenraanTrofee en de Supercup.

Het team won de zaalvoetbalcompetitie met 48 punten, oftewel zestien overwinningen (van de in totaal achttien wedstrijden die het team had gespeeld). Tweede werd Youngboys met ook 48 punten, maar met twintig wedstrijden gespeeld en een lager doelsaldo. Vorige week maandag, net voor de lockdown, won FC Seumpie de bekerfinale van Youngboys. De wedstrijd om de Supercup (tussen de winnaar van de competitie en die van de beker) hoefde dus niet meer gespeeld te worden. Ook die trofee ging naar FC Seumpie.

Lees ook

ReDIT neemt installatiebedrijf Ties Veltmaat over

‘Ties is thuis in zonnepanelen en warmtepompen; samen kunnen we ook grotere klussen aan’ LUTTENBERG …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.