Extra activiteiten in Tijenraan tijdens herfstvakantie

RAALTE – In de herfstvakantie, van 11 tot en met 18 oktober, is er van alles te doen in zwembad Tijenraan in Raalte. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin in het ondiepe bad met loopmat, ballen, snorkels en meer. De kinderen met een zwemdiploma kunnen komen griezelen in het wedstrijdbad en meedoen aan de monsterrace, de heksendans, de griezelhindernisbaan, de aquabubbel en nog veel meer. Alles rondom het thema Halloween.

Op zaterdag 31 oktober van 17.00 tot 19.00 uur maken figuranten de ‘Halloween disco’ extra spannend. Het is aan te raden om een kaartje voor het discozwemmen in de voorverkoop aan de kassa te kopen of online te reserveren want het aantal plaatsen is beperkt. De tijden van het kinderprogramma in het instructiebad en wedstrijdbad zijn: zondag 11 en 18 oktober van 10.00 tot 13.00 uur en maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober van 11.00 tot 14.00 (woensdag tot 17.00 uur).

Zie staging2.zwembadtijenraan.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.