Expositie van Wanda Schaap in Holstohus

OLST – Beeldend kunstenaar Wanda Schaap exposeert van 10 oktober tot en met 28 november een selectie van haar werk in het Holstohus in Olst. Wanda, geboren in Bussum en thans woonachtig in Olst, volgde een opleiding aan de AKI (Artez), Enschede, afdeling mixed media. Zij is ingeschreven bij het Kunstenlab te Deventer. Met haar beelden probeert ze te ontregelen. De materialen die zij gebruikt, zijn divers; alles wat voor handen komt, is in principe bruikbaar. Tekeningen vormen vaak de basis tot verder werk, assemblages. Maar evengoed foto’s kunnen geheel of gedeeltelijk gebruikt worden in 2- of 3-dimensionaal werk.

staging2.wandaschaap.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.