Home / Sallandcentraal / Expositie van Wanda Schaap in Holstohus

Expositie van Wanda Schaap in Holstohus

OLST – Beeldend kunstenaar Wanda Schaap exposeert van 10 oktober tot en met 28 november een selectie van haar werk in het Holstohus in Olst. Wanda, geboren in Bussum en thans woonachtig in Olst, volgde een opleiding aan de AKI (Artez), Enschede, afdeling mixed media. Zij is ingeschreven bij het Kunstenlab te Deventer. Met haar beelden probeert ze te ontregelen. De materialen die zij gebruikt, zijn divers; alles wat voor handen komt, is in principe bruikbaar. Tekeningen vormen vaak de basis tot verder werk, assemblages. Maar evengoed foto’s kunnen geheel of gedeeltelijk gebruikt worden in 2- of 3-dimensionaal werk.

www.wandaschaap.nl.

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.