Expositie in Kulturhus de Mozaïek

LEMELERVELD – Ans Engbers en Gerard Snippert hebben met eigen kunstwerken een expositie ingericht in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. De expositie loopt tot 30 oktober. Beide amateurkunstenaars maken overwegend realistische werken in olieverf, al worden abstracte vormen in sommige schilderijen ook niet vermeden. De combinatie van verschillende stijlen levert een interessante en afwisselende expositie op. Ans maakt daarnaast ook beeldhouwwerken waarvan enkele in de expositie worden getoond. Sommige van de kunstwerken zijn te koop. De Mozaïek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.