De Schwarzwald Winter offroad buggytour in Rijssen

Advertorial

RIJSSEN – Wanneer je denkt dat je alleen kunt buggy rijden bij mooi zomerweer, dan heeft Het Schwarzwald een verrassing voor je: Bij ons kun je namelijk het hele jaar offroad buggy rijden. Dus ook in de wintermaanden!

Cross in dit gave vervoersmiddel over bospaadjes en zandweggetjes. Een thermo-overall en veiligheidsbril beschermen je tegen alle weersomstandigheden. Ervaar de spannende sensatie van een offroad buggytour door het winterse landschap van het Hollandse Schwarzwald.  Als je wilt krijg je in deze tijden van corona van ons een  gratis mondkapje voor ultieme bescherming.

Boek nu deze avontuurlijke offroad buggytour in Overijssel bij Het Schwarzwald Rijssen.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.