Home / Sallandcentraal / Dag van de Stilte bij bezinningscentrum

Dag van de Stilte bij bezinningscentrum

RAALTE – Het stilte- en bezinningscentrum in Raalte haakt op zondag 25 oktober aan bij de nationale dag van de Stilte. Van 10.00 tot 13.30 uur is iedereen welkom voor bezinning en om in stilte te wandelen en te lunchen. Graag zelf een lunch meenemen. Wel wordt er gezorgd voor soep, koffie en thee. Toegang is gratis op basis van een vrije gift. Graag opgeven voor 23 oktober via info@stiltebezinningscentrum.nl. Er geldt een maximum van twaalf deelnemers.

Lees ook

Vijfde Top 2000 Viering in Nicolaaskerk

WIJHE – De Protestantse gemeente Wijhe houdt op zondag 3 januari de vijfde editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.