Home / Sallandcentraal / Dag van de Mantelzorg in Raalte

Dag van de Mantelzorg in Raalte

RAALTE – Mantelzorgondersteuning Raalte haakt op 10 november aan bij de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een groots programma zit er echter in verband met het coronavirus niet in, maar wel ontvangen alle ingeschreven mantelzorgers een persoonlijk bericht.

Bent u ook een mantelzorger, maar staat u niet ingeschreven bij Carinova Mantelzorgondersteuning of Evenmens Raalte? Neem dan gerust contact op. Carinova Mantelzorgondersteuning is bereikbaar op tel. 0570 518 185 (steunpunt mantelzorg), tel. 0570-518 181 (vrijwillige thuiszorg) en e-mail: steunpuntmantelzorg@carinova.nl; Evenmens Raalte via tel. 0572-820 997 (voor mantelzorgers en vrijwillige thuiszorg) en e-mail: info@evenmens.nl.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.