Dag van de Mantelzorg in Raalte

RAALTE – Mantelzorgondersteuning Raalte haakt op 10 november aan bij de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een groots programma zit er echter in verband met het coronavirus niet in, maar wel ontvangen alle ingeschreven mantelzorgers een persoonlijk bericht.

Bent u ook een mantelzorger, maar staat u niet ingeschreven bij Carinova Mantelzorgondersteuning of Evenmens Raalte? Neem dan gerust contact op. Carinova Mantelzorgondersteuning is bereikbaar op tel. 0570 518 185 (steunpunt mantelzorg), tel. 0570-518 181 (vrijwillige thuiszorg) en e-mail: steunpuntmantelzorg@carinova.nl; Evenmens Raalte via tel. 0572-820 997 (voor mantelzorgers en vrijwillige thuiszorg) en e-mail: info@evenmens.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.