Cursus Windows 10 in bieb Raalte

RAALTE- In de bibliotheek in Raalte start op maandag 12 oktober een kennismakingscursus om te leren werken met Windows 10. De meeste pc’s en laptops werken met dit besturingssysteem van Microsoft. Zonder besturingssysteem zijn er geen documenten, muis, beeld, internet of afdrukken mogelijk.

De cursisten leren alle belangrijke onderdelen van Windows 10 kennen. Bijvoorbeeld het bureaublad, mappen, bestanden en programma’s voor bijvoorbeeld internet en e-mail. Ook de veiligheid en het onderhoud van de computer komen aan de orde. De cursus Windows 10 bestaat uit vijf lessen en begint op maandagmiddag 12 oktober om 13.30 uur.

De deelnamekosten bedragen 15 euro. Aanmelden is mogelijk via staging2.bibliotheeksalland.nl/win10, in de bibliotheek, via tel. 0572 – 363637 of per e-mail: info@bibliotheeksalland.nl.

Zie ook staging2.bibliotheeksalland.nl/leren/digitaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.