Countryzanger Ruud Hermans in het HOFtheater

RAALTE –  Op zaterdag 24 oktober is Ruud Hermans met zijn muzikale voorstelling Back in Town te zien in het HOFtheater. Deze voorstelling kan, ondanks de nieuwe coronamaatregelen, wel doorgaan. Uiteraard op een verantwoorde manier en met maximaal 30 personen.

Foto: Patricia Fotografeert

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO).

Nu heeft die pracht carrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior! Tijdens de eerste uitzending van het laatste seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud namelijk direct een verpletterende indruk achter en dit blijft hij ook doen bij de volgende shows. In Back In Town brengt Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore. De songs worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Ruud Hermans’ Back in Town is zaterdag 24 oktober om 19.00 en 21.30 uur te zien in het HOFtheater. Er zijn alleen voor de voorstelling om 21.30 uur nog enkele tickets beschikbaar. De tickets kosten € 22,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website staging2.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.