Home / Sallandcentraal / Corry en Ans veertig jaar vrijwilliger bij Stevenskamp

Corry en Ans veertig jaar vrijwilliger bij Stevenskamp

HEETEN – Corry Kogelman en Ans Fiselier zijn vorige week woensdag in het zonnetje gezet bij ZGR Stevenskamp in Heeten. Beide dames zijn daar inmiddels veertig jaar actief als vrijwilliger. De twee zorgen elke woensdagmiddag met een aantal andere vrijwilligers voor creativiteit en gezelligheid tijdens de activiteiten. Corry en Ans namen de felicitaties aan en kregen een oorkonde, een cadeau en bloemen overhandigd. Daarna werd er onder het genot van een hapje en een drankje samen met de bewoners een verhalenbingo gespeeld.

Lees ook

Zuiveringsproces van rioolwater in Raalte hersteld

ZWOLLE/RAALTE – Uit analyses van het rioolwater uit de zuiveringsinstallatie van Raalte blijkt dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.