Corona-proof concert van Jong Talent op Landgoed Vilsteren

VILSTEREN – Op 8 november zal het Atthis duo optreden op Landgoed Vilsteren. Mariavi Molina bespeelt de piano en Wisse de Rijk de cello. Het concert begint om 15.00 en de toegangsprijs bedraagt 12 euro. Voor jongeren tot 18 jaar is het concert gratis.

De roots van Mariavi Molina (1994) liggen in Spanje, waar zij het grootste deel van haar leven heeft doorgebracht en waar haar muzikale carrière is begonnen. Zij studeerde o.a. aan het conservatorium in Málaga en won de XI Málaga Musical Foundation Award, een beurs die haar in staat stelde om naar ons land te gaan en haar Master te doen bij Frank van Laar aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Mariavi combineert haar pianospel soms met door haar zelf gemaakte foto’s of video ‘s met informatie over de componisten en/of werken die zij uitvoert. Twee van haar ‘multidisciplinaire’ projecten zijn in Kasteel het Nijenhuis in Heino in première gegaan.

Wisse de Rijk (1992) werd al op zijn 7e aangetrokken door het diepe innemende geluid van de cello. Hij kreeg zijn eerste lessen van Roeland Robert en Rivke van der Staak. In 2020 behaalde hij zijn bachelor klassieke muziek in Zwolle bij Jeroen Reuling en Karlien Bartels en ook hij bereidt zich voor op zijn master. Daarnaast volgt hij verschillende masterclasses en cursussen, treedt regelmatig op en is actief als docent cello.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het gezellige en intieme landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d. Door de coronamaatregelen kunnen er dertig personen worden toegelaten. Reserveren kan voor 1 november via landgoedconcertenvilsteren@gmail.com. Er wordt verzocht om met contant en gepast geld te betalen bij de ingang. Een mondkapjesplicht is er niet, maar de organisatie doet het dringende verzoek om mondkapjes te dragen bij binnenkomst en bij het vertrek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.