Concerten in de Nicolaaskerk Wijhe gaan door

WIJHE – De concerten in de Nicolaaskerk in Wijhe gaan gewoon door. Wel geldt er een maximum van dertig bezoekers. Op zondag 1 november verzorgen Geesche Geddert (fluit) en Johannes Dijkstra (klavercimbel) twee concerten in de kerk.

Het duo brengt werken ten gehore van Van Eyk, Böhm, Telemann, Couperin en Marais. Het programma duurt ongeveer een uur. Beide concerten zijn vrij toegankelijk, maar in verband met de coronaregels is aanmelden vooraf verplicht. Dat kan via staging2.vriendennicolaas.nl/actueel. Na een geslaagde inschrijving ontvangt men een bevestiging met een reserveringsnummer. Lukt het niet, bel dan naar mob. 06-51550347.

Het eerste concert begint om 15.00 uur; het tweede om 19.30 uur. Vrije giften zijn welkom. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door een coronavoucher van Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.