Home / Sallandcentraal / College achter sportschool op Sallandse Poort

College achter sportschool op Sallandse Poort

RAALTE – Het Raalter college van B&W wil meewerken aan het verzoek van sportschoolketen ProFit Gym om een locatie te openen op de Sallandse Poort in Raalte. Deze keten, met vestigingen in onder andere Zwolle, Dalfsen en Ommen, wil daar (langs de N348 richting kruispunt Bos) een sportschool van 1100 vierkante meter neerzetten. De gehele procedure moet nog doorlopen worden, maar als het allemaal doorgaat is de Sallandse Poort daarmee volgebouwd. “We hebben de plannen onderzocht en contact gehad met de directe buren en iedereen vindt het prima. Daar werken we dus graag aan mee”, vertelt wethouder Wout Wagenmans.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.