‘Club van 50’ voorziet trainers en leiders van SV Heeten van nieuwe coachjassen

HEETEN – De Club van 50 van S.V. Heeten heeft afgelopen week al haar trainers en leiders voorzien van nieuwe coachjassen. De vraag naar nieuwe jassen kwam binnen de vereniging steeds vaker aan bod en dus werd hier door de Club van 50 op ingehaakt. Jos Aarnink, voorzitter van de Club van 50, heeft de jassen overhandigd aan clubvoorzitter Harold Mentink.

“We hadden de nieuwe jassen graag persoonlijk aan alle trainers en leiders willen overhandigen en er samen met de leden van de Club van 50 een mooi moment van willen maken. Vanwege de Coronamaatregelen was dit helaas niet mogelijk. Hopelijk kan dit op een later moment als nog plaatsvinden!”, aldus de bestuurders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.