Carolien: Houthakkersroadshow

Rond april dit jaar werden we gebeld door Holland´s got talent of we mee wilden doen. Nu zaten we met de Houthakkersroadshow onder andere al twee keer in ´Ik wed dat ik het kan´ met Carlo Boszhard en Nicolette van Dam; werden we bijna beroemd in ´Bijna beroemd´; verloren we in ´Vijf tegen vijf´ van een gospelgroep bij Gordon en mochten we kerstbomen uitzoeken in ´Man bijt hond´. Dit keer zaten we thuis in verband met corona. Boekingen waren allemaal afgezegd, evenementen feestjes en partijen waren er niet. De entertainmentbranche is flink gedupeerd door corona. Dus optreden zou wel weer leuk zijn en mogelijk komen we zo weer in the picture.

En ja hoor, maandag 6 juli zijn we om 10.30 uur in Aalsmeer voor de opnames van Holland´s got talent. Daar horen we dat we als laatste act van de laatste voorronde mogen optreden. Dat betekent lang wachten. Een grote tas met proviand geregeld. Zo nu en dan een interview geven op verschillende plekken, praten met allerlei mensen, vaker rondlopen, koffie halen omdat de koffiebar ook nog op tv moest en andere televisiezaken. En inderdaad pas ´s avonds om 19.30 uur aan de beurt.

De Houthakkers zouden een viool en een gitaar uit een boomstam gaan zagen. Dit alles binnen 1.5 minuut. HGT Medewerkers hebben we geleerd de boomstammen op de juiste manier op het podium te zetten. Na het eerste praatje waarin Chantal Janzen vraagt of we in het bos bij de kabouters wonen en ik als Takkenwijf er even bij kom, gaat de act beginnen. De muziek gaat te snel loeihard aan en te snel uit. Ali B staat al snel te swingen. Maar de medewerkers hebben de boomstam toch verkeerdom neergezet waardoor houthakker Eric de sculptuur niet kan afmaken. Hij loopt even snel de coulissen in om een andere kettingzaag te halen, maar denkt dan ´daar is toch geen tijd voor´ en gaat terug om de bierflesjes te openen met de Husqvarna. In de coulissen heb ik de andere zaag die Humberto Tan op het podium brengt en zie ik allerlei gouden slierten op het podium. We hebben de golden buzzer!!!
Angela Groothuizen heeft met haar billen de noodbuzzer ingedrukt en Ali B kreeg de buzzer op zijn bolletje. Wat een gezelligheid, lachen en chaos. De golden buzzer is er, dus de Houthakkers stoppen met hun act.

Uiteindelijk is er niet gestemd, is er niks gezegd over de act en is de Houthakkersroadshow niet door ondanks de golden buzzer. Paul de Leeuw zei nog ´Ik zou Moskowicz in de hand nemen´ en dat is misschien een goed idee. Fouten maken doen we allemaal, de act opnieuw laten doen of een gouden ticket verwachten we nu. Reageer gerust via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.