Carinova waarschuwt voor oplichters

RAALTE – Carinova waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als medewerkers van de zorgorganisatie. Carinova heeft recent meldingen ontvangen dat enkele inwoners van Raalte bezoek aan de deur hebben ontvangen van mensen die zich uitgeven als medewerkers van thuiszorg. “In dit geval bieden zij een rollator-check aan en trachten dan zodra ze binnen zijn pannen te verkopen. Laat deze mensen, die zich onder valse voorwendselen aan de deur melden, nooit binnen.” Voor de duidelijkheid meldt Carinova dat thuiszorgmedewerkers nooit zomaar zonder afspraak aan de deur komen. “Een medewerker van Carinova zich altijd kan legitimeren en is verplicht deze op het eerste verzoek meteen te tonen. Carinova zal cliënten nooit zonder aankondiging of op een afwijkend tijdstip (bijvoorbeeld ’s avonds) bezoeken. Carinova-medewerkers vragen nooit naar gegevens zoals bankpas, pincode of iets dergelijks. Zij proberen u ook niets ongevraagd te verkopen.” Treft u iemand aan de deur die zich uitgeeft als Carinova-medewerker en heeft u geen afspraak, sluit dan de deur en neem telefonisch contact op met Carinova via 0900 86 62.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.