Carinova waarschuwt voor oplichters in Raalte: ‘Laat deze mensen nooit binnen!’

RAALTE – Zorgorganisatie Carinova heeft meldingen binnengekregen dat enkele inwoners van Raalte mensen aan de deur hebben gekregen die zich uitgeven als medewerkers van de thuiszorg. “In dit specifieke geval bieden zij een rollator-check aan en trachten dan zodra ze binnen zijn pannen te verkopen”, laat Carinova weten. “Laat deze mensen, die zich onder valse voorwendselen aan de deur melden, nooit binnen!”

Medewerkers van de thuiszorg komen nooit zonder afspraak aan de deur. Daarnaast kunnen ze zich altijd legitimeren en is het verplicht om deze op het eerste verzoek meteen te tonen. Volgens Carinova zullen cliënten ook nooit zonder aankondiging of op een afwijkend tijdstip bezoek van de thuiszorg krijgen. Ook is het uit den boze om te vragen naar bankpassen of pincodes.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.