Burgemeester Strien (Olst-Wijhe) waarschuwt: ‘Aantal coronagevallen nemen ook hier toe’

OLST/WIJHE – “Ik sta hier met tegenzin”, vertelt burgemeester Ton Strien in een nieuwe videoboodschap. In de videoserie ‘Ton Strien op de lijn’ gaf de burgemeester de afgelopen maanden een update over de gang van zaken omtrent het coronavirus in de gemeente Olst-Wijhe. “Toen de coronaregels werden versoepeld, konden we stoppen met ‘Ton Strien op de lijn’. Helaas neemt het aantal coronagevallen in de gemeente weer toe.”

‘Ga niet naar de keet’
Burgemeester Strien roept de inwoners van Olst-Wijhe zich te houden aan de coronamaatregelen. “Als onze horeca straks om tien uur de deuren sluit, ga dan ook naar huis. Blijf niet bij elkaar en ga niet naar de keet. Dat mag niet en dat moet je ook niet willen.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.