Burgemeester Dadema na opleving coronavirus: ‘Deze week is erop of eronder’

RAALTE – Burgemeester Martijn Dadema van de gemeente Raalte roept inwoners met klem op om zich aan de coronamaatregelen te houden. Landelijk -maar ook in de gemeente Raalte- loopt het aantal coronabesmettingen in rap tempo op. “Het wordt deze week erop of eronder”, waarschuwt Dadema in een videoboodschap.

https://staging2.facebook.com/SallandCentraal/posts/3647742821923230

 

Eerder waarschuwde ook burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst-Wijhe voor de oplaaiing van het coronavirus. Via de videobooschap ‘Ton Strien op de lijn’ informeerde hij inwoners van Olst-Wijhe over de stand van zaken omtrent het coronavirus.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.