Home / Sallandcentraal / Broekelo zonder publiek

Broekelo zonder publiek

BROEKLAND – Afgelopen weekend vond het jaarlijkse paardensportevenement Broekelo plaats in Broekland. Ruim vierhonderd ruiters verschenen zaterdag en/of zondag op hun pony’s of paarden aan de start van deze boscross.

Foto: Annet van Raalten

Het was een wat afgeslankte editie. Publiek was namelijk in verband met de coronamaatregelen niet welkom. Aan elke deelnemer was bovendien gevraagd om maximaal één begeleider mee te nemen. Er was geen catering en ook de aangekondigde fair was afgeblazen. “Het was een mooie editie”, vertelt Noëlle Broekhoef namens de organisatie. “Het was wel erg jammer dat er geen publiek mocht zijn. Maar volgens mij hebben alle deelnemers in elk geval een geweldige rit gehad. We hadden ook geen afzeggingen, dat viel reuze mee. Het weer werkte ook goed mee. Twee ruiters gingen kopje onder in de waterbak. Dat was alles. Ook de financiële schade valt gelukkig mee. Veel sponsoren hebben ons, ondanks dat er geen publiek mocht komen, toch gewoon gesteund.”

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.