Bieb, Bits & Bots weer van start

RAALTE – Op woensdag 14 oktober begint in de bibliotheek in Raalte weer de serie Bieb, Bits & Bots. Het gaat om een serie middagen, elke tweede en vierde woensdag van de maand, voor kinderen in diverse leeftijden, waarbij zij spelenderwijs kennismaken met digitale technieken en media.

De eerste editie is bedoeld voor kinderen van 4-6 jaar. Eerst wordt er voorgelezen uit het boek ‘Ridders’ van Suzan Boshouwen. Het verhaal handelt over Harry, Koen en Hilda. Zij spelen riddertje en jonkvrouw. Verder maken de kinderen kennis met de Bee Bot, een programmeerbare robot. Welke stappen moet de robot zetten om bij de jonkvrouw te komen?

Tot slot gaan de deelnemers een eigen ridderverhaal knutselen. De activiteit is gratis. Om zeker te zijn van een plek, kunnen deelnemers zich inschrijven via staging2.bibliotheeksalland.nl. Er is plaats voor acht ouders en acht kinderen. Een broertje of zusje is ook welkom. Bieb, Bits & Bots duurt telkens van 15.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.