Alzheimer Café over stemmingsproblemen

RAALTE – Op dinsdag 6 oktober vindt een nieuwe editie van het Alzheimer Café plaats in het Annahuis in Raalte. Te gast is Egbert van Foeken. Hij vertelt die avond meer over hoe je om moet gaan met gedrags- en stemmingsproblemen bij mensen met dementie. In verband met de richtlijnen van het RIVM kunnen er maximaal 25 mensen toegelaten worden in het Annahuis en wordt een speciale looproute ingesteld. Aanmelden is verplicht. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur. Informatie en aanmelding via Jannie Melenboer, tel. 0570 – 518185 of Herma Spoolder, tel. 0572 – 820997. Op 3 november is Ergotherapie Salland te gast bij het Alzheimer Café.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.