Home / Sallandcentraal / Alzheimer Café over stemmingsproblemen

Alzheimer Café over stemmingsproblemen

RAALTE – Op dinsdag 6 oktober vindt een nieuwe editie van het Alzheimer Café plaats in het Annahuis in Raalte. Te gast is Egbert van Foeken. Hij vertelt die avond meer over hoe je om moet gaan met gedrags- en stemmingsproblemen bij mensen met dementie. In verband met de richtlijnen van het RIVM kunnen er maximaal 25 mensen toegelaten worden in het Annahuis en wordt een speciale looproute ingesteld. Aanmelden is verplicht. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur. Informatie en aanmelding via Jannie Melenboer, tel. 0570 – 518185 of Herma Spoolder, tel. 0572 – 820997. Op 3 november is Ergotherapie Salland te gast bij het Alzheimer Café.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.