Allerzielenviering in Kruisverheffing alleen via livestream

RAALTE – De Allerzielenviering op maandagavond 2 november in de Basiliek van de H. Kruisverheffing is alleen via een livestream te volgen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen nabestaanden en parochianen de viering helaas niet in de kerk bijwonen. Met Allerzielen worden de dierbare overledenen uit de parochie herdacht. En dan met name de mensen van wie het afgelopen jaar afscheid is genomen. Om de herinnering aan hen levend te houden, worden de namen van de overledenen genoemd en wordt er een lichtje voor hen ontstoken. Omdat door de Coronamaatregelen slechts een klein deel van de nabestaanden aanwezig zou mogen zijn in de viering, is besloten de viering te houden zonder parochianen. De viering kan wel via de livestream gevolgd worden via staging2.parochieheiligkruis.nl/vieringen/live-vieringen. Aanvang is om 19.00 uur. Op de eerder genoemde link kan de viering later ook worden teruggekeken. Dit jaar zal er na de viering geen processie naar het naastgelegen kerkhof plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.