Home / Algemeen / 60 minuten met Pastoor Verweij

60 minuten met Pastoor Verweij

RAALTE – Pastoor Verweij is op woensdag 21 oktober te gast tijdens een nieuwe editie van ’60 minuten met…’ in het Hoftheater. Met die serie zet het Hoftheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. Gastheer Willem Verdaasdonk stelt Verweij vele vragen over zijn werk en leven als pastoor. Ook gasten hebben mogelijkheid om de pastoor vragen te stellen. Vanaf 1996 was Verweij pastoor van Raalte en Broekland. Vanaf 2010 kwamen daar Heeten, Nieuw-Heeten, Holten, Mariënheem, Luttenberg en Haarle bij. Op 3 oktober 2016 ging hij met emeritaat. Wat betekent Salland voor Pastoor Verweij? Hoe belangrijk is het geloof voor Sallanders? Én wat spreekt pastoor Verweij zo aan, aan het oogstfeest Stöppelhaene?
Aanvang is om 20.00 uur. Er zijn nog tickets (à 5 euro) beschikbaar. Zie verder www.hoftheater.nl.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.