Home / Sallandcentraal / 2.500 euro subsidie voor St. Caecilia

2.500 euro subsidie voor St. Caecilia

RAALTE – Muziekvereniging St. Caecilia Raalte heeft van de provincie Overijssel een subsidietoezegging ontvangen van 2.500 euro voor muziekonderwijs in Salland. Samen met de muziekverenigingen in Salland wil St. Caecilia Raalte zorgen voor breed instrumentaal muziekonderwijs voor jong en oud.

De subsidie is met name bedoeld voor het Yooooo-Orkest van St. Caecilia Raalte. Dat biedt al aan jong en oud de mogelijkheid muzieklessen te volgen op een muziekinstrument naar keuze én mee te spelen op eigen niveau in een groot orkest. Doordat dit een samenwerking is met de regionale Stichting Muzieknetwerk Salland, waaraan de regionale muziekverenigingen zijn verbonden, kan dit leiden tot een bredere samenwerking.

Voor meer informatie zie de Instagram of Facebook pagina van het Yooooo-orkest of neem contact op met Diny Reimert, mob 06-53459603, e-mail: yo.orkest@gmail.com.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.