Home / Sallandcentraal / Wim Oosterink 25 jaar lid van Wijhes Mannenkoor

Wim Oosterink 25 jaar lid van Wijhes Mannenkoor

WIJHE – Wim Oosterink is afgelopen week in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergadering van het Wijhes Mannenkoor. Hij is 25 jaar lid van het koor en ontving de Gouden Roos van de KCZB met bijbehorend certificaat.

Wim was in die tijd ook tien jaar voorzitter van het koor en zet(te) zich ook op diverse andere organisatorische terreinen in voor het koor. Gezongen wordt er even niet en in verband met het coronavirus heeft het koor ook de jaarlijkse koekactie geschrapt. Wel heeft het koor zich aangemeld voor de Kruidkoekactie van AH Boomgaard Wijhe en Plus Vermaning Olst.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.