Wandeling voor ondernemers op Holterberg

NIJVERDAL/RAALTE – Op zondag 4 oktober om 10.00 uur gaat er op de Holterberg een frisse ochtendwandeling van start voor ondernemers en ZZP’ers die andere ondernemers willen ontmoeten. Initiatiefneemster Marcia Bulder uit Raalte is zelfstandig arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij merkt bij zichzelf en anderen dat je in deze tijd moeilijker in contact komt met andere ondernemers. Terwijl deze contacten wel belangrijk zijn, omdat veel werk via het eigen netwerk binnenkomt. Door activiteiten te organiseren in de buitenlucht wil zij ondernemers de gelegenheid geven om nieuwe contacten en inspiratie op te doen. De wandeling is ongeveer 5 km en ontspanning en ontmoeting staan voorop. Deelname is gratis. Voor informatie en aanmelden neem contact op met Marcia Bulder: m.bulder@gmail.com of 06-23959868.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.