Walk&Talk over de eerste indruk

RAALTE – Maandag 7 september om 10.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand komt Chanine Krisman van ‘Stijl op Peil’ op bezoek. Zij adviseert hoe werkzoekenden zichzelf kunnen presenteren bij het zoeken naar werk. Want die eerste indruk maak je maar één keer.

Krisman geeft op een ongedwongen, informele en positieve manier antwoord op de vraag hoe anderen je zien en wat je kunt doen om jezelf beter en juist uit de verf te laten komen. Ze geeft praktische tips die deelnemers direct in de praktijk kunnen brengen. Walk&Talk is een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Meedoen is gratis; vanwege corona geldt echter wel een maximum voor het aantal deelnemers.

Aanmelding via staging2.bibliotheeksalland.nl/walk is vereist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.