Walk&Talk in teken van Enneagram

RAALTE – Personal coach Zwanet Schutte is op maandag 5 oktober te gast bij de Walk&Talk in de bieb in Raalte. Ze verzorgt daar een workshop ‘Enneagram’. Dit zogenaamde persoonlijkheidsmodel laat zien waar ieders krachten, kwaliteiten, talenten en valkuilen liggen. Negen manieren van waarnemen, ervaren en reageren. De workshop is laagdrempelig, informeel en voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit van het Enneagram hebt gehoord. Aanvang is om 10.30 uur. Meedoen aan de Walk&Talk is gratis; vanwege corona geldt er wel een maximum aantal deelnemers. Aanmelden via de website staging2.bibliotheeksalland.nl/walk is daarom vereist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.