Voucherregeling voor innovatieve energie-ideeën

ZWOLLE – Voor ondernemers die hun innovatieve energie-idee niet langer op de plank willen laten liggen, lanceert Nieuwe Energie Overijssel een nieuwe voucherregeling. Gedeputeerde Staten van Overijssel stellen daartoe vouchers van maximaal 5.000 euro beschikbaar voor ondernemers om plannen in de bestaande gebouwde omgeving en in het MKB te stimuleren. Deze innovatievouchers zijn aan te vragen via het subsidieloket van de provincie Overijssel. De voucher subsidieert de nodige ondersteuning bij hulpvragen, zoals het ontwikkelen van een business plan. Een goed projectplan is namelijk het fundament om het idee succesvol te realiseren. Maar ook bij juridische, financiële en technische vragen, evenals onderzoek naar patenten of naar samenwerkingsmogelijkheden met (internationale) partners kan de innovatievoucher uitkomst bieden. Het Startteam Energie-innovatie staat klaar om ondernemers te ondersteunen. Dat team heeft een brede expertise op het gebied van duurzame opwek, opslag, besparing en distributie van energie voor de gebouwde omgeving en het bedrijfsleven. De ondersteuning kan bestaan uit energie-innovatiescans, business development, kennisnetwerken en begeleiding naar financiering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.